Ingen final för mig inte...

000Photobucket 2009-01-31 @ 22:34:13
Haha, sämsta turneringen från vår sida på jätte länge säger jag bara.
Spelade 4 matcher och jag var inte särskilld nöjd med någon av dem...Menmen. Alla har sina ups and downs...
Men för min del blir det ingen fotboll i natt, anledningarna (som är 2) är nr för att jag inte fick!! Jätte sur men när mamma fick höra att jag skulle in till halv 8 bimorgon bitti också så förbjöd hon mig totalt...(Eller jag fick välja vilka jag ville se och jag valde killarna :D) Nr 2 är att jag nog inte hade orkat vara vaken heller. Kände nu när jag satte mig i soffan att jag var väldigt trött och matt. Tidiga mornar, sena kvällar och full gång hela dagarna funkar liksom inte (även om jag vill att det ska vara så!!) så det blir lite myspys ikväll istället. Ska nog lägga mig med en bok och äta godis eller  nått, (ska länsa mammas godis gömma..mohahah)
Men iallafall så tror jag att det blir sängen ganska snart eftersom jag måste upp vid halv 7 imorrn, de första killarna jag ska se på drar igång sin match kl halv 8 så...Sen ska jag väl vara där till lunch och kanske se någon final också. Annars ska jag försöka komma hem och dra igång en film och bara vila så att jag inte ligger efter i sömnen hela veckan....

Hoppas att ni har det bra iallafall <3

Bloggosfären

000Photobucket 2009-01-31 @ 15:31:51

Snart kommer jag kunna kalla "att läsa bloggar" en hobby. Jag läser jätte många olika varje dag och är jag ifrån Bloglovin i 5 minuter så finns där, när jag kommer tillbaka, flera stycken inlägg! Jätte roligt. Men såklart funkar även bloggvärden som modeindustrin. Om någonting blir trendigt, t.ex Jeans Jackor så går alla och köper varsinn jeans jacka. Och i bloggvärlden började någon läsa blondinbellas blogg, nu läser alla blondinbellas blogg, varesig man tycker den är bra eller dålig.
Och pågrund av detta så är det så otroligt många bloggar som ingen ens bryr sig om. Ingen läser ingen bryr sig helt enkelt.
Så nu kommer jag alltså tipsa om mina favorit bloggar. Några populära några inte så värst.

Kompisar:
Emma
Emma
Matilda
Jasmine
Beatrice

Övriga:
Sanna
Emma
Anna

Det var nog dom. Kommer fler i framtiden.


Living The Dream

000Photobucket 2009-01-31 @ 14:50:08
Ja, då har väl Team Sportia cup pågått i 1 och ett halvt dygn. (tror jag)
Åkte ju in dit och såg André spela och sen stod jag lite i kiosken och träffade lite folk sen kollade jag på IFK's herrar och sen en match mellan Lejvide och FC Copa.
Sen somnade jag väl någongång vid 1.30-2 någonting och så idag ringde klockan vid halv 9. Låg och drog mig till 9, gick upp (ensam) gjorde frukost (åt mig själv) mysade lite framför tv (också ensam) började göra mig iordning och så cyklade jag iväg vid kvart i 10 någonting. Sen var jag i Säve ett tag sen hem till Lollo och busade lite där, åt någon kyklingröra och sen cyklade jag hem. Nu sitter jag här och har precis tryckt i mig en bit  pizza och vid 10 över 4 eller nått ska vi hämta Kenneth och åka till Säve (igen) och spela där.
Sen i natt ska jag tvinga med pappa till Södervärn och se damerna (börjar spela vid 1 och håller på typ till 6.30) (??) fattar inte riktigt hur det går ihop, men men. Får väl antagligen inte vara där hela natten men ska iallafall försöka tjata mig till det. Annars åker jag med Mulle! Och sen på Söndag morgon ska jag se några kill-kompisar spela hade jag tängt, vet inte om jag åker hem emellan damerna och dem då...Annars så stannar jag där och sen ska jag hem och försöka sova ikapp så att man är i någorlunda form då det är fotbollsturnering i skolan imorrn. Haha. Jag sa ju det; Bara fotboll!!

I wish...

000Photobucket 2009-01-30 @ 18:07:16

Jag är så himla trött på att vara 13 (snart 14)!!! Vill bli 16, 17, 18 och då ska mitt liv vara som ungdomarnas i One Tree Hill. Sen ska det väl gå några år då man ska flytta hemmifrån och hela det köret sen ska mitt liv vara som i "The Hills". Helt underbart bra liv nu så här förplanerat!
Vill att det ska bli så nu!!


A day like everybody else...

000Photobucket 2009-01-30 @ 17:48:42
Dagen höjdpunkt idag var nog att jag fick ett asbra resultat på Engelskan, nämligen 152 av 158 på verben. Är jätte nöjd!
Annars har det inte hänt något ovanligt, dagen har rullat på somvanligt.
Efter skolan gick jag in till stan, lite dagdrömmande, och där mötte jag Emma, vi gick runt där och skoja runt och skratta och prata om allt möjligt.
Inte så mycket ovanligt hände där heller och ikväll är det alltså Södervärn som gäller. Någon mer som ska dit?
Ha det bra <3

~En sån här ska jag ha~

000Photobucket 2009-01-29 @ 20:47:27

Just One More Try

000Photobucket 2009-01-29 @ 20:33:34
Okej, Ni vet nog vid det här laget hur jag funkar. Jag upptäcker någonting och så säger jag "åhh! Det här är nog min största hobby" och blablabla, Det går ett par dagar och sen är det helt bortblåst, som om jag aldrig ens kommit på tanken. Och varje gång jag binder upp mig på något så vet jag hur det kommer sluta, men varje gång så fortsätter jag för jag hoppas att jag ska ha fel, och att jag ska fastna för något nytt. Denna gång blev det film som blev offret. Och helt nytt är det ju faktisk inte, jag menar. Om det är någon som älskar tv-serier så är det väl jag. KOmmer ihåg vad min lärare skrev till mig en gång " En glad tjej som gillar mode, snygga kläder och såpor" Haha, och så klart stämmer det. Kommer också ihåg en matrast då jag satt och diskuterade med henne vilken tidernas tv-serie var. Hennes svar var Dr.House och mitt var One Tree Hill (såklart!) Så, this is the next try. Film, Tv, tv-serie. Ja, och allt som handlar om allt som man kan se på tv. 
Så jag kommer fortsätta skriva dessa "lifesaver" inlägg (som jag har berättat om) men samtidigt ha den här "röda tråden", vilket nu då är "Film & Tv", eller vad man nu ska kalla det.
Så då kommer jag först och främst (som ett startskott) lägga ut en trailer för de filmer jag verkligen fastnat i skallen.


Okej, Jag orkar inte det just nu, märkte jag då jag inte hittade någon trailer för första filmen (haha) lite för lat kanske men vilan är behövd...! 

Grishjärtan och Myspys (kombination?....Knappast!)

000Photobucket 2009-01-29 @ 19:58:38

Idag har främst kretsat runt sista lektionen, Biologin då "Disikera att Grishjärta" stod på schemat.  Idag, samma lektion, fick vi också se de tuffaste och (såkallade) coolaste killarna krypa ihop till möss så fort de såg (och kände luckten av) gris hjärtanen. Haha. Alla borde vart där då Jocke lämnade klassrummet och kom inte tillbaka förenn han var säker på att han inte skulle svimma och då kom han insmygande med en rock lindad RUNT sig och smög upp bakom mig och Niklas som var i full gång. Haha. Eller Murat som skrek (!!!) såfort någon ens kom i närheten av honom med en liten pytte hjärtbit. Haha.
Sen var det bara lite fika i Kaffis, lite fjäsk med Henke och fler matte tal...
Sen hem, stoppade i sig allt som var ätligt och gjorde iordning för en mysstund. Strax därefter kom Emma (H) i full myskostym och så satte vi oss i soffan hårt invirade i varsinn filt, med mysdressen, varm o'boy och Dirty Dancing <3
En sån mysstund har jag nog inte haft på länge. Fick också en anledning att tänka över vilken min verkliga favorit film är och svaret blir nog fortfarande Dirty Dancing och Mamma Mia. <3
Tänkte också lite på det här med att ha någon sorts "röd tråd" (som Emma så proffsigt kallar det) i bloggen och kanske är film något för mig? Ja, jag vet inte, men ska iallafall testa att skriva lite extra om Film och saker som överhuvudtaget rör film. Så det blir ett blygt och försiktigt litet försök, Okej?

Bjuder också på "The Final Dance" i just, Dirty Dancing <3


Och jag kan ju knappast påstå att detta är bra kvalitet men men. Enjoy Anyway <3

Matvraket innom mig!

000Photobucket 2009-01-28 @ 19:32:07
Nu tänker jag skriva om någonting som det i dagens samhälle ska tisslas och tasslas något så hemskt om, vilket jag tycker ät helt onödigt...
Ämnet är då Mens och vad jag har förstått så reagerar alla väldigt olika, jag vet en som får så ont i ryggen att hon knappt kan stå upp, en som kräcks och får yrsel och så finns det folk som bara får en fjuttig liten värk i nedre delen av magen sen är det slut. Jag är en as dessa som inte drabbas av något större katastrofalt utan får bara lite mensvärk..om ens det. Men en annan sak jag har upptäkt är hur mycket jag äter när jag har, just, mens. Det är helt otroligt. I skolan tar jag två stora potioner och äter allt, om det är något jag inte gillar s fyller jag tallriken med sallad och typ 10 knäckemackor kommer hem och måste äta fort fort, sen går jag runt och äter på någonting nästan ända fram tills middagen sen äter jag något efter också, jag blir så hungrig! Jag äter hela tiden och då jag tvingar mig själv att inte äta så kurrar det och bökar! Usch!
Någon mer med liknande besvär?

19.01

000Photobucket 2009-01-28 @ 19:09:02
Tycker det vart lite halvlojt här på bloggen! Är det inte dags att liva upp det lite...Får komma på nått kul.

Men först och främst måste jag bara berätta om träningen som innehöll allt förutom träning. (kändes det som)
Vi kom dit och var väl inte mer än 6-7 pers, började värma upp och körde någon passningsövning och så drog Tomas upp en övning som vi inte haft sen förra vintern så där var vi ju lite ringrostiga och visste inte riktigt vart vi skulle springa eller passa. Och under hela denna tip (30 minuter) har vår andra tränare stått med ett järnrör och försökt banka (slå, våldta, ja kalla det va fan ni vill) upp ett skåp där halva vårt träningsmaterial tydligen befann sig, och så han inte lyckades med mer än ett lite bukligt skåp till resultat åkte han hem till vår magsjuke tränare för att hämta en sån där "knipsax" eller vad det heter och skulle alltså "knipa" upp skåpet...(??) men då gick inte det heller för han hade nämligen råkat göra en "pigg" alldeles sne så det gick inte att öppna över huvudtaget! Haha. Och gud vad vi skrattade, sa ju att det var lite halvlojt här på bloggen men där var det stor lojt ska jag säga. Haha. Sen då det bara var 15 minuter kvar av träningen så kunde vi äntligen börja med vårt snabba fötter och körde några gånger sen vart det slut. Kan ju bara säga så mycket som så här...Träningsvärk är inget att räkna med. Det ända som fick träning var huvet i den där gammla övningen men annars var det mest skratt åt Kenneths försök med skåpet och Tomas lite  halvstressade/arga/taskiga komentarer. Haha
Vilken eftermiddag!
Nej, ikväll blir det tacos och imorrn är det ju skola som vanligt! Vilken överaskning...Sen är det FREDAG & FOTBOLL!!! Haha, äntligen!
Ha det bra <3

Det bästa från Emilia

000Photobucket 2009-01-28 @ 15:46:51
Kollade runt bland favoriterna på Youtube och hittade ett par filmer som jag MÅSTE visa er, så här kommer dom!
Grymt söta eller hur!? En papillon/chihuahua blanding!
Åhh, om man ändå hade någon som Chad! ~Love forever between Chad and Sophia~
Super Duper Dunder Gulligt <3
 

Mojje & Mimmi på mammas jobb (ålderdomshem) Haha! Stackars Gamlingar! Haha, och hör gotländskan i "BUU-ingarna"
 
Det här är min mammas kusin, lägger därför upp den, är nämligen inte så förälskad i hans musik...Men ändå.
Så jävla grymt cool tjej, Kommer gå långt hon! Och det bästa är ju ändå då hon svarar på frågan :Vad är det värsta som kan hända! Haha :D
 
Det ända man kan göra är att gråta...
 
Söt som socker <3


Enjoy <3

Luggen made succes

000Photobucket 2009-01-28 @ 14:55:17

Jajamensan, luggen gjorde verkligen det...Succe! Alla tyckte jag var jätte söt och komenerade att jag verkligen passade i det. Och alla började skratta då jag satte mig mitt i korridoren på Angelicas pall och gungade fram och tillbaka...Haha, måste ha sätt för roligt ut!
Även jag börjar faktisk trivas, lite jobbigt ibland bara då man tittar upp (med bara ögonen) och möts av en stickig lugg...

Annars så är allt bra med mig och jag längtar så himla mycket till Fredag!! Fan va kul det ska bli! Någon som vill göra mig sällskap kanske?
Ännu roligare är det ju att vi ska möta Matilda, Lollo och Nelly :) Haha, hoppas vi slår dom!
Nej, nu ska jag nog surfa runt lite sen blir det ju snabba fötter och första träff med nya tränaren.

Ha det bra!


Luggen as arrived

000Photobucket 2009-01-27 @ 19:52:48
Som jag sa så skulle min lugg anlända idag och det har den också gjort.
Idag hade jag ju ett späckat schema med bara några få "hemma-timmar"! Härligt!
Var ju i skolan och så blev det ett besök hos mommo som strulade med banken och lite så sen blev det frissan och det tog ca 1 t och 15 minuter, normal tid alltså. Klippte mig på "Frisör Kompaniet" på Adelsgatan, en super liten och gullig frisör sallong och blev klippt av Maria (en kompis till mamma) och det blev alltså lugg...så jag satt hela tiden super nervös för vad hon skulle göra härnäst...Men jag tycker faktisk att resultatet blev rätt bra...Men annars så visar det sig i skolan imorrn antar jag...
Kan inte sluta tänka på Team Sportia cup heller! Vill så gärna att det ska bli Fredag så att allt kan köra igång, kommer praktisktaget bo där i helgen! Super mysigt med mycket folk, alla där av samma intresse, FOTBOLL, luckten av svett blandat med kokt korv som sticker i nästan och så jublet av publiken då rätt lag gör mål! Mest spännnde blir ju Söndag, Finaldagen men Fredagen bjuder ju på lite kvälls tittning (vilket alltid är kul att se) plus att jag säkert kommer få rycka in i kiosken och så lördagen, min egen dag.

Nej, men först är det imorrn som gäller, Onsdag, sovmorgon och spanska läxa, gympa och så snabba fötter träning på kvällen och förhoppningsvis så dyker den blivande tränaren upp också. Inte för att han kommer få en syl i vädret då Tomas håller snabba fötter men han kommer ju iallafall få se oss och känna av fysiken.
Kanske blir in till stan också för en träff med Emma, inget bestämmt men så brukar det ju bli.

Hejsvejs!

Gotlands idrottsförbund-100 år firas!

000Photobucket 2009-01-26 @ 18:38:19

Gotlands idrottsförbund har ju fyllt 100 år och detta firades med en stor idrottsgala på Wisby strand i Lördags och IFK Visby fick faktisk priset "Årets ungdomsklubb" som delades ut av brottaden Ara Abrahamian! Mycket är väl för ifks jätte satsning i västerhejde hallen som nu pågått under nått år, det har verkligen blivit succe och uppskattas av både föräldrar och barn tror jag!

Här är iallafall alla pristagare;


Gotlandsflygs idrottsstipendium
Årets Ungdomsförening
IFK Visby

Swedbanks idrottsstipendium
Årets Idrottsförening
Endre IF

Folksams idrottsstipendium
Årets Idrott
Orientering

Föreningen Gutnalias pris
Årets Ungdomsledare
Aina Österdahl, orientering och skidor i VOK.


Destination Gotlands pris
Årets Evenemang
Gotland Grand National


Gotlands Tidningars pris
Årets Idrottsledare

Harald Hoffman, Endre IF


Radio Gotlands pris
Årets Idrottspersonlighet
Owe Järlö, Radio Gotland


GT-guldet
Malin Larsson, Gotlands Lantliga Ryttarförening


Guldklubbens stipendium
Alexander Marend, Gotlands Fäktklubb
Caritha Hansson, Visby AK


SISU-priset
Anette Cederlund, Visby AIK


Gotlands Idrottsförbunds Förtjänstmedalj i guld
Helge Ahlner, IK Tjelvar
Karl-Erik Bergström, Gotlands Golfförbund
Gunnar Enekvist, Gotlands Ridsportförbund
Anders Nilsson, Gotlands Bro OK, Gotl Orienteringsförbund
Elsie Nordström, Wisby Simsällskap

Gotlands Idrottsförbunds Förtjänstnål i silver
Sven-Olof "Putte" Engström, GMF:s Motocrossklubb
Göran Fransson, Roma IF, Stånga IF m fl
Anders Hellberg, IK Gotlandspärlan, Gotl Bowlingförbund
Bert Jacobsson, FMCK
Ronald Jacobsson, Endre IF, Korpen
Bengt Lagersson, Roma IF
Rune Melin, Hemse BK
Kjell Olofsson, KA 3 IF m m
Kjell Pettersson, Visby BMK, Gotl Badmintonförbund
Lars Samuelsson, Gotl Idrottsförbund, Östergötlands IF m m
Lotta Sandström, SISU Idrottsutbildarna, FGI m m
Mona Snäckerström, Gotl Idrottsförbund, IK Tjelvar
Anders Österberg, P18 IK


Grattis <3


~Dream Life~

000Photobucket 2009-01-26 @ 18:14:33