19.01

000Photobucket 2009-01-28 @ 19:09:02
Tycker det vart lite halvlojt här på bloggen! Är det inte dags att liva upp det lite...Får komma på nått kul.

Men först och främst måste jag bara berätta om träningen som innehöll allt förutom träning. (kändes det som)
Vi kom dit och var väl inte mer än 6-7 pers, började värma upp och körde någon passningsövning och så drog Tomas upp en övning som vi inte haft sen förra vintern så där var vi ju lite ringrostiga och visste inte riktigt vart vi skulle springa eller passa. Och under hela denna tip (30 minuter) har vår andra tränare stått med ett järnrör och försökt banka (slå, våldta, ja kalla det va fan ni vill) upp ett skåp där halva vårt träningsmaterial tydligen befann sig, och så han inte lyckades med mer än ett lite bukligt skåp till resultat åkte han hem till vår magsjuke tränare för att hämta en sån där "knipsax" eller vad det heter och skulle alltså "knipa" upp skåpet...(??) men då gick inte det heller för han hade nämligen råkat göra en "pigg" alldeles sne så det gick inte att öppna över huvudtaget! Haha. Och gud vad vi skrattade, sa ju att det var lite halvlojt här på bloggen men där var det stor lojt ska jag säga. Haha. Sen då det bara var 15 minuter kvar av träningen så kunde vi äntligen börja med vårt snabba fötter och körde några gånger sen vart det slut. Kan ju bara säga så mycket som så här...Träningsvärk är inget att räkna med. Det ända som fick träning var huvet i den där gammla övningen men annars var det mest skratt åt Kenneths försök med skåpet och Tomas lite  halvstressade/arga/taskiga komentarer. Haha
Vilken eftermiddag!
Nej, ikväll blir det tacos och imorrn är det ju skola som vanligt! Vilken överaskning...Sen är det FREDAG & FOTBOLL!!! Haha, äntligen!
Ha det bra <3

Kommentarer

KOMMENTERA:

Design:
- Denna tjej har gjort min design.

Reklam:
- Reklam undanbedes, och jag hoppas att ni respekterar detta.

Övrigt:
- Blir jätteglad för kommentarer.
- Var snäll och kommentera inte anonymt, då kan jag inte svara dig direkt. Som URL-adress fungerar din bilddagboksadress.
- Tänk på att ingen är anonym - jag kan se din IP-adress.
- Elaka kommentarer kan du hålla för dig själv!

Skriv ditt namn
Vill du bli ihågkommen?

Och gärna din e-postadress (bara jag ser den)


Har du en blogg? (bilddagbok går också bra!)


Vad vill du säga?


Trackback