Strömavbrottet...

000Photobucket 2008-11-25 @ 09:58:26
Gomorgon Bloggen!
Igår kväll låg ju en del av Vibble under mörker och såklart (!!) var vårt hus ett av de sista som fick strömen tillbaka! Typiskt.
Men strömmen gick väl runt 19.30 någon gång och kom inte tillbaka förens 21.30 någonstans. (Läs notisen i GT för mer info) Men det var så roligt då vi såg att gatulysena utanför båda grannars var tända men att dem utanför vårt inte ens gav ifrån sig ett såntdär blåttsken.
Sen vaknade jag ju vid 02.30 i natt/morse och låg och funderade en stund då jag inte kunde somna om...Plötsligt insåg jag ju att hela mitt rum var tänt...Hade ju inte släckt lamporna...Sen somnade jag om och i morse när jag vaknade kände jag mig alldeles tung så mamma fick ta tempen på mig och det visade sig att jag hade 37.7 graders feber...Så idag är jag hemma från skolan.
Lite tråkigt men ändå super mysig! Älskar när man är själv hemma, lite småförkyld och bara ligger och kollar på "talkshower" hela dagarna...
Men nej, nu ska jag gå och titta på Top Dog på animal planet...Brukar vara ganska kul faktiskt.
Blir säkert ganska många inlägg idag eftersom jag har fritillgång till data :)

Ps. Min Header är klar nu och den blev helt otroligt underbar!! Men den får ni inte se förens allt med min design är klart. Haha <3 Ds

//Emilia

Kommentarer

KOMMENTERA:

Design:
- Denna tjej har gjort min design.

Reklam:
- Reklam undanbedes, och jag hoppas att ni respekterar detta.

Övrigt:
- Blir jätteglad för kommentarer.
- Var snäll och kommentera inte anonymt, då kan jag inte svara dig direkt. Som URL-adress fungerar din bilddagboksadress.
- Tänk på att ingen är anonym - jag kan se din IP-adress.
- Elaka kommentarer kan du hålla för dig själv!

Skriv ditt namn
Vill du bli ihågkommen?

Och gärna din e-postadress (bara jag ser den)


Har du en blogg? (bilddagbok går också bra!)


Vad vill du säga?


Trackback